Ledig resten av veckan

Imorgon är jag ledig från jobbet. Skönt men ändå irriterande eftersom jag riktigt ser hur pengarna jag räknat med att få bara försvinner.  Funderar starkt på att dra till Mårtensson imorgon kväll. Får passa på när jag faktiskt kan. Alla tidigare gånger har jag jobbat och därför inte orkat. Ska fundera på det till imorgon. Gäller att hitta någon/några att gå med också. Har inte bestämmt mig om jag ska med till Göteborg på torsdag och shoppa. Vet inte om jag har pengar eller lust. Pappa och Dennis ska upp, så jag lär få gå själv i så fall och det är inte så kul. Mårtensson lockar mer. Men jag tror inte att jag pallar både och.

Antagligen är jag ledig resten av veckan. Det är så lite att göra där nu så jag behövs inte. Egentligen borde jag vara lite glad för det och göra allt jag tänkt jag ska göra när jag får tid, men nu när jag väl har tid så kommer jag inte ihåg vad jag ska göra. Redan uttråkad nästan. Nä, inte riktigt än, men sysselsätter jag mig inte snart så lär jag väl bli det. Att man aldrig blir nöjd.

Liseberg

Ny dag, nya MAN-skär. Suck, det tar kål på mig att prova hålen på vartenda skär. Varje körning innehåller 828 skär och alla ska testas även om det bara är ca en som inte godkänns efter varje körning. Men nu är det bara en körning kvar innan hela ordern är avverkad. Skönt. Bara inteTyskland hinner skicka en ny order med 7000 nya skär innan jag slutar. Hinner de det lär det bli jag som får bygga, riva och prova hål på MAN-skären.

Helgen var i vart fall trevlig. Synd att den inte var längre. I fredags blev det slappekväll för att se klart dvd:n Playa del Sol. Riktigt rolig serie som gick på tv tidigare i år. I Lördags startade jag och Rickard dagen med att sticka till Sats och träna. Känner mig alltid lika duktigt efteråt. Sedan åt vi hos mamma. Eftermiddagen ägnades åt städning och att fixa sig lite inför kvällen. Jag och Rickard skulle till Micke och hans flickvän Frida för att förfesta med dem, även om vi själva inte skulle ut. Hade varit kul att följa med, men det får bli en annan gång. Vi skulle nämligen till Liseberg på söndagen med Åsa och Hanna. Liseberg var riktigt kul som vanligt. Älskar Balder och Kanonen. Nya uppsvinget var inte helt fel det heller. Åsa var livrädd i kön men det gick över. Mysig karusell.

Vi kom hem sent i söndags kväll så igår var i vart fall jag och Rickard väldigt trötta. Jobbigt att jobba, men det ska bli väldigt kul att få lönen sen. Säkert inte överdrivet mycket pengar men de lär räcka till en bärbar dator. Vill verkligen ha en laptop innan jag börjar på högskolan. Annars får den införskaffas senare i höst.

Nepp, nu ska jag upp till rast och lunchrummet. Ska se om jag har lite tur i Chicago idag.

Ferraridrömmar

Är på jobbet och har rast just nu. Inte överdrivet trött idag. Skönt. Tror jag jobbar till fyra för att bättra på flexen lite. Inget vidare att ligga på minus även om jag startade på minus. Men ligger bara en timme och en kvart back nu så det ska jag nog klara av att ta igen.

Förra veckan var jag i Monaco. En upplevelse att komma till det "perfekta" landet. För perfekt är väl det man kan kalla det. Rabatter utan ett enda ogräs och perfekta gröna gräsmattor där hundar inte fick vara. Det var t o m förbud för jyckarna att pissa i vissa buskar. Vet inte om jag anser detta perfekt eftersom hundpiss är gratis gödning. Det är väl knappast någon som ska vara i buskarna ändå, eller? Alla människor i dyra märken och smycken får väl också anses som perfekta eftersom det är så våra sjuka ideal ser ut. Vissa hade nog för mycket tid med tanke på deras extrema solbrännor.

Fina bilar fanns det gått om. Ferrari var vardag, för att inte tala cabar. Det gick inte fem minuter utan att man såg en. Fast i Sverige hade det knappast varit lönt att alla hade cab. Det regnar ändå bara. Antar att ingen kör utan tak när det regnar. Jag kom i vart fall fram till att även jag kan bli imponerad av bilar. Högst på önskelistan står nämligen en Ferrrai. Så får jag någon gång så mycket pengar att jag inte ens kan räkna dem, så blir det en Ferrari. En svart sådan. Svarta är faktiskt mycket snyggare och coolare än röda.

RSS 2.0