Skärtorsdag

Torsdagen innan hela påskhelgen drar igång. Detta innebär ledigt från jobbet imorgon och på måndag. Tack vare ledig dag imorgon blir det utgång ikväll. Vart vet ingen än. Vi får väl gå dit fötterna bär oss (eller där det är rätt åldersgräns :P). Dagen idag blir ganska stressig för min del. Jag ska jobba till 16.20 för att sedan åka direkt till träningen, afro-dans. Passet är slut vid sex och jag hoppas Pia har bilen så vi kommer hem snabbt och lätt. Hemma hinner jag nog bara dusha och packa. Sedan bär det av till Rickard där det blir en liten förfest. Förhoppningsvis blir det mat då också. Men det problemet är inte helt löst än...

Just nu är jag rastlös. Gjorde nyss klart min egna sista uppgift innan helgen. Så nu ska jag städa lite snabbt, typ tömma min pappers-samling och sånt. Fast det går snabbt. Sen får jag väl fråga Britt om vi ska packa upp alla Serbien-böcker och lägga dem i rätt lådor så att det kan skickas på tisdag. Det lär ta sin lilla tid, den saken. Om alla handböcker har kommit handlar det om 468 st. Hoppas bara att dem är rätt den här gången... Det har nämligen blivit fel två gånger tidigare. Som tur är hade inte alla böcker beställts då, men i alla fall. Det blev rätt mycket onödigt papper att bara slänga.

Hej och hej då

image83

Välkommen hem Martina!!


image82

Hej då Åsa!!


Aerobicdans

Snart är det läggdags för min del. Imorgon ska jag och pappa börja lite senare. Pappa skulle kolla något på sjukhuset vid åtta, så han hämtar mig halv nio. Gött med sovmorgon. Därför jag kan sitta uppe här en liten extra stund. ;)

I eftermiddags/kväll tränade jag och Pia. Vi var på nautilus Aerobicdans-pass. As-svårt! Jag vet att jag har dålig koordination, men det här var enormt vad jag kände mig efter. Pia sa att det var en annan tjej som höll i det idag och att det brukar vara lättare. Jag hoppas verkligen det, för jag går gärna dit fler gånger. Det var kul och tiden bara rann iväg, trots att det var svårt. På torsdag blir det afro för oss. Känns bra att tränat två gånger innan den feta påskhelgen drar igång. :P

Det är det jag inte gillar med påsk. All fet mat som ska ätas. Mormor och morfar är inte hemma så fett-fälla nr 2 missar jag i år. Men farmor och farfar som ligger 1:a på den listan är vi bjudna till på lördag. Inget fel på mat egentligen, men just under sådana här högtider blir det bara för mycket. Jag orkar inte göra något annat än äta till sist. Ska försöka hålla igen lite grann och ta en riktig långpromenad. Någon som är sugen på att hänga med? Jag blir nämligen aldrig klar till att gå över en timme själv.

Jag hoppas på utgång på torsdag. Har partykänsla i mig större delen av tiden. Haha!

Lunchpromenad

Nu ska jag ut och gå i det fina vädret. Synd att snön nästan smällt bort bara. Det var så fint i morse när det låg ett vitt täcke på alla gräsmattor.

Bästa utekvällen på länge!!

I lördags skrev jag ett långt inlägg om fredagens festligheter. Tror ni då inte att skiten försvinner när jag ska spara och publicera? Jo, givetvis. Så nu gör jag ett nytt försök. Det som är synd är bara att jag inte riktigt minns alla roliga detaljer längre. :(

Runt sju åkte jag, Frida, Hanna och Åsa till stan och åt middag på en kinarestaurang. Meningen var att vi skulle ha en slags hej då- middag. Det blev det i och för sig också, men vi hade roligt, så det var ingen sorglig sådan. Till Åsa vill jag bara säga: Ha det bra i Paris! Hoppas att du inte längtar hem för mycket och att du kommer att trivas. Om jag inte har möjlighet att åka och hälsa på dig i sommar, så ses vi till hösten! Jag kommer att sakna dig!

Vid tio var vi tvugna att lämna restaurangen som stängde. Jag tror vi hade kunnat sitta där en bra stund till annars. Sen visste vi inte vart vi skulle ta vägen så det slutade med att de andra åkte hem och jag gick till Soffan för att förfesta en halvtimme. Väl hos Soffan fick jag en drink av Fia och senare en shot. Vad som hände med shoten behöver du inte berätta, ok Fia? ;)

Strax efter elva gick vi till Mårtensson. Kom in snabbt och lätt. Kön var nästintill obefintlig. Perfekt! Jag började leta efter Pia som jag visste skulle vara där. Det tog ett tag att hitta henne. Hon var inne på R&B-golvet där det var sexleksaksparty. Längst fram dessutom. Haha!! Hon påstod att jag missade något. Jag har ingen aning.

Drinkdags efter en stund på schlagergolvet. Men det var inte länge man fick dricka ifred. Fia och Soffan var betydligt snabbare med sina små shotar. Så in på schlagergolvet igen med drinken i handen. Där krockade jag med Krille och hans laholmpolare. Superlänge sedan jag såg någon av dem, typ senast i somras. Och det var ju ett rätt bra tag sedan.

Av någon anledning blev jag kvar där sen. Fia och Soffan var borta när jag sagt hej, så det var bara att vackert stanna där jag var med killarna. Fast det var inte så farligt. Faktum var att jag hade hur kul som helst. Det sköna med dem är att de inte klänger på en på dansgolvet. Det är underbart att slippa klängandet!

När vi dansat en stund fick jag reda på att laholmarna hade en ledig plats i bilen. Gissa vem som fjäskade sig till den? ;) Eller jag, det var inte så svårt, jag frågade lite snällt chauffören. I fredags var det Snyggve som fick se till att hålla sig nykter. Jag hoppas han inte tyckte jag jobbig. Han hängde med när jag skulle ha ny cider (hade ju råd med det när jag fick skjuts hem) och jag tror bara att jag var tyst när han svarade på mina frågor. Fast sådan var jag hela den kvällen. Antingen pratade jag eller så sjöng jag. Inte många tysta minuter den kvällen. :P

Som sagt så minns jag inga detaljer, nästan, men jag hade en riktigt rolig kväll. Den roligaste på länge dessutom. Så just nu ser jag bara fram emot nästa Underbar. Vill bara säga tack för skjutsen Snyggve! ;)

Busy week!

Oops, ett tag sen jag skrev visst. :S Den senaste veckan har varit busy för mig. Söndagen tillbringades hos mormor. Sen har det varit jobb hela veckan. Box i måndags kväll tillsammans med Rickard. Träningsvärk och kramp i magen dagen efter. Men så duktig jag kände mig. I tisdags blev det en liten runda i stan på eftermiddagen/kvällen. Onsdag, träffade Fia för första gången sedan hon kom från Thailand. X antal nyanser brunare än mig var hon dessutom och tjugo fyllde hon också. Grattis! Igår var det afro med Hanna och driekt efter jag dushat promenerade jag till vattenporten och fikade med Pia. Där satt vi säkert två timmar. Mycket trevligt! Ska göras om! :)

Idag är det inte lugnare. Klockan sju ska vi, jag, Hanna, Frida och Åsa, in till stan och äta. Senare ikväll ska jag till underbar. De andra ville inte. Men det är inte hela världen. Fia, Pia och Soffan är där garanterat! Men innan dess ska jag handla mat (vadå vuxet? :P), dusha, fixa till mig och lämna tillbaka Rickards bil. Jag har lånat den till jobbet idag, där jag sitter just nu faktiskt. Väntar på fikan. Sedan ska jag köra till Maxi. :P

Tihi, jag längtar till ikväll! Sista tjejkvällen på länge med det tjejgänget. :/ I alla fall med hela.  Åsa drar till Paris på söndag och är borta ett halvår (tror jag). Då har jag flyttat. Så nu är sista tiden vi är grannar. I alla fall på länge. Men i framtiden vet man inte. Vi kanske saknar varandra för mycket och flyttar till samma gata. :P Haha!! ;)

Jag hjärta nässpray

Hjärnan strejkar och det går inte att andas genom näsan. Sådant är läget just nu. Jag gick hem från jobbet efter lunch idag. Kände att jag definitivt inte ville överanstränga mig eftersom jag kände konstiga spänningar i hjärttrakten. Misstänker att det var en varning för att överanstränga sig. Visserligen försvann det efter en panodil och jag mådde hyffsat i eftermiddags, men vid fyra försvann panodileffekten och jag somnade.

Jag gillar inte att gå på medicin och undviker det så mycket som möjligt. Men utan nässpray vet jag inte hur jag skulle palla med förkylningar. Jag ska snart ta en ny omgång. Det ska bli härligt att kunna andas igen. :P Tänka ordentligt kan jag inte heller. Jag känner mig tjock i huvudet och emellanåt gör det ont. Så begär inte för mycket av mig just nu. :P

Ja ja, det ska väl gå över det här också. Men det känns trist att bli sjuk just nu (som alltid). På lördag hade jag, Rickard, Åsa och Anders tänkt åka till Isaberg och åka skidor. Jag får väl se det som att det finns en mening med allt och att det i det är fallet är så att jag blev sjuk för att jag skulle klara mig ifrån en benbrott, som säkert är tusen gånger värre. Långsökt? Nej då, jag har aldrig åkt skidor i en backe. Jag är livrädd för det också.

Det roligaste som händer den här helgen är kattutställning på söndag förmiddag. Det ska bli så kul att titta på alla sötnosar som finns. Jag har inte varit på kattutställning på flera år så jag längtar lite. ;) Tycker katter är så himla söta!

Nu ska jag gå och lägga mig. Känner att jag inte orkar vara uppe och göra något ändå. Lika bra att sova. Man känner dessutom inget när man sover. Skönt!

Fortfarande förkyld men med ny frisyr

Jag har nästan precis vaknat. För ungefär en halvtimme sedan ringde Rickard och väckte mig. Fast det var bara bra. Jag hade råkat somna när jag "bara" skulle vila. Så jag har alltså sovit bort hela kvällen. La mig vid kvart över sex. Trots det är jag trött, men jag känner mig inte riktigt redo för att sova för natten än. Allt känns så tjatigt när livet i vardagen går ut på att äta, sova och jobba.

Den jobbiga förkylningen har inte släppt. Idag har den utvecklats till att täppa igen min näsa och skapa andningssvårigheter. Nässprayen är mitt enda vapen. Men det jobbigaste är inte näsan, utan att hjärnan känns helt avdomnad. Det har varit ok på jobbet. Inte förrän sista timmen innan jag skulle hem började jag känna mig helt borta. Nu orkar jag inte tänka på någonting.

Jag klippte som sagt mig igår. Det känns jättekonstigt att inte ha långt hår längre. Eller, det är ju inte superkort nu, men betydligt kortare än innan. Dessutom är mitt hår rejält urtunnat på sina ställen. Men det är underbart att tvätta håret nu. Det går snabbt att både tvätta och torka. Härligt! Jag vet däremot fortfarande inte riktigt om jag gillar min nya frisyr än. Just nu känns det mest konstigt. :P

Jag har ingen bild att lägga in på håret, så ni får nöja er med en beskrivning så länge. Framifrån ser håret ut att vara axellångt och uppklippt. Meningen är att det baktill ska vara klippt som en "spets". Inte superspetsigt alltså. Men jag är inte säker på om det syns så jättetydligt om man inte är noga med stylingen. Luggen är tillfixad och på snedden. Jag tror jag gillar det. :)

Imorgon hade jag egentligen tänkt gå på afron, men det blir inget med det nu. Dumma förkylning som stoppar det! Jag vill träffa Fia också! Men jag vill inte smitta henne så det får väl vänta tills jag slutat sprida virus och bakterier runt omkring mig. Jag tror i alla fall att jag ska försöka ringa henne imorgon kväll. Vi hann inte snacka sådär jättelänge i tisdags när jag jobbade.

Nix, nu ska jag klottra färdigt ett mail till Anna som jag borde skrivit för två veckor sedan. Dåligt av mig! När det är klart måste jag fixa lite för morgondagen, typ lägga fram mat, kläder osv. Sist, men bäst, sängen igen!

Äter yoggi

Sitter på jobbet och äter en yoggi. Ska snart sluta och sen direkt in till stan och klippa håret. Äntligen! Jag vet inte riktigt hur jag ska ha det, men jag tror jag ska klippa av det en bit. För tillfället är jag helt slut. Jag har ont i halsen, tungt huvud och är allmänt seg i kroppen. Mer eller mindre sjuk med andra ord. Så när jag väl kommer hem ska jag däcka i sängen. Jag får bara hoppas att jag mår bättre imorgon.

Pratade med Fia tidigare idag. Kul att höra av dig igen!! :)

Blöt utekväll

Lördagen den 1 mars 2008. Jag är trött, sliten och mår precis som jag förtjänar efter en minst sagt blöt utekväll. (Ska tilläggas att det inte var spriten som gjorde den blöt, utan det konstanta regnandet)

Igår. Underbar på Mårtensson var målet. Först var det förfest hemma hos Pia, tre hus från mitt. Smidigt och bra. Jag var säkert en halvtimme sen. Det tog en evighet att välja kläder och sen skulle jag köra Dennis till hans träning också. Well, inte hela världen. Det hände inget speciellt på förfesten. Vi drack och snackade. Jag träffade Lina Wijk som gick i min mellanstadieklass! Henne hade jag inte sett sedan någon gång i högstadiet och shit vad folk ändrar utseende. Jag kände knappt igen henne. Lite småpinsamt...

Vi tog 22.30 bussen in till stan. Jag ställde mig i en ovanligt kort kö och kom in på fem minuter. Superbra! Jag hatar att köa. Inne på Mårtensson var det mesta som vanligt, med undantag att allt gick smidigt med jackan, både att lämna in och hämta i garderoben. Det måste ha varit mindre folk än vanligt, men trots det var det knökat på dansgolven. I alla fall där jag var.

Jag hängde ganska mycket med Hanna. Hon är lätt att hitta. Första hörnet till vänster när man kommer in till schlagergolvet. Nästan alltid är hon där. Undrar varför? ;) Jag sprang in i Frida och Jeanette också, med det var bara tillfälligt. Annars var jag nog mest tillsammans med Soffan. Hon kände sig visst lite ensam på dansgolvet, trots att hon gick dit med två killar. Hehe, många sms i stil med: "Jag är på schlagergolvet. Kom hit". Men nu har jag träffat två utav hennes högskolevänner. Kul, hon skriver så mycket om dem i sin blogg så det är bra att ha koll på läget. ;) Eric och Niklas hette dem.

Nu får du inte ta illa upp Soffan, men kvällens äckligaste stod du för. :P Inne på tjejtoan hittade hon en vodkaflaska på golvet. Gissa vem som drack och tyckte det var suveränt med gratis sprit. ;) Haha, jag hade aldrig gjort det. Men det var rätt kul.

Annars minns jag inte så mycket. Kvällen var inte särskilt speciell. Den vara som alla andra kvällar på mårtensson. Med några undantag, Rickard, Fia eller Martina var inte där. Ovanligt. Men det rättas snart till.

Idag. Som sagt, jag mår som jag förtjänar. Seg som en råtta är jag. Jag mår inte illa eller har ont i hvudet, men för mycket sång (eller skrik) på schlagergolvet har gjort att min hals svullnat upp. När jag skulle äta frukost fick jag ta det försiktigt med långsamma rörelser. Annars mådde jag illa. Men det gick bra till sist. Tog dock minst en halvtimme att bara äta en macka. Jag vaknade vid tolv, myste lite med Lurvas, åt frukost. Vid två gick jag och la mig igen. Lite för snurrig för att orka vara uppe. Sedan sov jag till 16 då Åsa ringde. Jag minns inte vad vi sa. Bara att vi inte skulle kolla på melodifestivalen tillsammans. Efter det samtalet somnade jag igen. Sov till 18, ringde Rickard och dushade.

Nu är jag färdigdushad, väntar på att klockan ska bli 20 och sista deltävlingen i melodifestivalen ska dra igång. Hoppas Björn bjuder på något storartat idag också. ;) Rickard är här och han har med sig mitt-dagen-efter-en-fest-måste, något som innehåller mycket fett. Ikväll blir det chips. Mums!

Ska äta middag nu och mata min katt. Han började gnälla efter mat nu. Hehe... Så han ska väl få det då.


RSS 2.0