Ett nöt i Stockholm

Vissa dagar är allt emot en. Idag är en sådan dag. Varenda teknisk pryl som har kunnat strula har gjort det, utom etikettskrivaren. Det mest irriterande var att en dator låste sig, p g a fel lösenord. Det roliga är att jag vet att jag skrev rätt. Men när skiten låst sig var det bara till att ringa ett företag i Stockholm för att de sedan skulle kunna be teknikern på mitt företag att fixa felet. Helt meningslöst att ringa upp dit, när teknikern redan fanns hos oss. Skumt arbetssätt! Dessutom var killen jag snackade med rätt trög. Han frågade en massa frågor om felet och E-nummer mm. Det mest korkade var: "Var finns datorn?"

Jag: Vad menar du? (alltså, menar han vilket rum, vilken adress eller vad?)
Han: Ja, var finns den?
Jag: Öööh??
Han: Var i Getinge?
Jag: Säger Getinge Sterilization något?
Han: Ja, tror det.

Sen la vi på. Det roliga är att han kan inte ha lyssnat när jag presenterade mig. Jag sa klart och tydligt varifrån jag ringde. Han borde fattat att datorn befann sig där jag var. Varför skulle just jag annars ringt? "Var finns datorn?" är en dum fråga. Hade mest lust att svara: På skrivbordet framför mig. Enbart för att det var så dumt frågat.

Wii

Spelkväll hos Rickard just nu. De andra spelar soff-tennis och energinivån börjar sjunka. Kanske inte så konstigt. Alla har väl jobbat/pluggat hårt i veckan. Jag är hyffsat pigg, går väl på cola. ;) Hehe!! Sockerbomb nummer ett! Annars inget speciellt tror jag. Helgen känns rätt soft. Inga extrema planer på g. Imorgon fyller farfar år så vi ska till Verona och äta på kvällen. På dagen ska jag träffa Hanna och Frida. Ska bli trevligt. Det var så länge sedan vilket är synd.

Nepp, ska inte sitta här och tråka mig. Ska väl ta en tennismatch, fast inte i soffan! :P

Morfars

Jag vill åka hem!! Orkar inte jobba mer nu. Men känner att jag inte har något val. Flexet ligger på minus och det enda som rättar till det är att vara kvar extra på jobbet. Måste peppa mig själv på något sätt och låtsas att ritningsnummer är roligt. Men nej, det enda jag tänker på är: Bara en halvtimma till, sen får jag åka hem! Eller ja, ska till Maxi och handla mat först. Lite snäll och duktig får man ju vara ibland mot sin käre pappa. ;)

Förra helgen var mycket trevlig. After worken var toppen, likaså lördagkvällen. Då var jag först hos Eddie och låtsades hjälpa till med att klyva ved. Sen grillade vi. Jag älskar grillat! Efter maten körde jag hem till Rickard och öppnade lite vin. Sen drog vi in till stan, först morfars, och sedan hamnade vi på B&B för att jag trodde att Pia skulle vara där. Men henne såg jag inte. När vi kom dit måste hon gått och senare fick jag ett sms där hon skrev att hon satt i taxi på väg hem. Men det var oväntat nog roligt på B&B. Jag har egentligen svårt att sätta fingret på vad som var kul, men det var en lyckad kväll i allmänhet.

Måste skriva att jag diggade morfars något enormt. Supertrevligt ställe och bra musik. Hur mycket folk som helst var det också när vi gick. (Det var faktiskt lite därför vi gick, man kunde knappt stå utan att någon knuffades). Det är synd att de inte har 18 där. Egentligen är det 21. Jag kom in för att jag kom med "två snygga killar" som den manliga vakten sa. :P Haha!! Inte mig emot, bara jag kommer in är jag lycklig. :)

Geisha-glass

Jobbpaus. En viss Caroline flyttade mappen utan att veta vart. :P Hahahaa!! Fast den ska snart vara på plats igen och då är det dags att jobba igen. Men jag kände att en snabb uppdatering här vore på sin plats. Min pojkvän frågade igår varför jag inte skrev. Då kände jag att det var dags att skriva igen.

Så vad händer mig i helgen? Ikväll blir det after work med jobbet, imorgon grillning och söndag mamma. Sen är helgen slut. Fast jag ska klämma in några solpass också. Ett måste i det nuvarande sommarvädret! Och en glas kanske... Jag provade Geisha-glassen igår. måste erkänna att jag blev lite besviken. Den var väl god och så, men den smakade inte geisha. Så är man sugen på geisha, köp chokladkakan! Mycket bättre!

RSS 2.0