Bloggläsning

Det blir nog inte Eurostop idag i alla fall. Jag slöar för mycket. Har varken dushat eller ätit middag än. Borde göra det snart. Men ville kolla igenom alla bloggar först. Har inte hunnit det i veckan. Men nu är det bara Frida och Sara kvar. Så det tar nog inte jättelång tid. Annas blogg tog ju en evighet att läsa! Hur har hon tid att skriva så mycket?

CSN krånglar med pengar. Jag har inte fått några. Måste alltså ringa och krångla nästa vecka. Tack för det era as! Jag pallar inte.

Får muntra upp min egna stämning med att göra en lista för dagen.

* Hänga upp tvätten
* Koka potatis till middag
* Koka fisk till Lurvas
* Dammsuga övervåningen
* Dusha

Rolig, eller hur? :P


Kort sammanfattning

Dags att sammanfatta den senaste veckan. Har inte hunnit vara aktiv här så det får bli ordentligt uppdatering.

Förra lördagen var det som sagt fest hos Rickard. Det blev lyckat trots alla svikare och en hel del folk i alla fall. Kul! Hände väl inget speciellt så, utan som vilken vanlig fest som helst. Ända fram till klockan tolv. Då ringer det på dörren och hyresvärden står där och ser ganska sur ut milt sagt. Han gnäller på att vi spelat för hög musik och att om det händer en gång till så åker Rickard ut. Okej, det kan jag förstå, att han inte är glad över att behöva åka iväg på en sådan grej sent på kvällen. Jag hade också varit sur. Men varför kan inte tantjäveln som gnällde från början sagt till oss själva först? Sen står hon och gömmer sig i trappan och vågar inte stå för sin åsikt. Jävla mes!

Egentligen finns det inte mycket att säga om veckan. Känns som att jag bara har pluggat. Men tentan gick nog bra trots allt. Jag trodde verkligen att det skulle gå skit i torsdags kväll. Hade inte läst allt jag skulle läsa. Visste knappt vad jag borde kunna. Men ibland har man tur.

I fredags var det första Underbar den här hösten. Kvällen var jättterolig om man bortser från slutet. Så nu undrar jag när det är nästa underbar. Vill att det ska bli bättre än den här gången. Men Soffan får gärna ha förfest igen. Så himla kul! Skönt att vi bara var tjejer också. Bättre stämning. ;)

Jag trodde att den här helgen skulle bli perfekt. Men det raserades som sagt redan i fredags kväll/natt. Gårdagen var slapp, passade mig perfekt. Idag tror jag att jag och Rickard ska till Eurostop och shoppa upp mina sista slantar. Annars är detta också en hyffsat slapp dag. Helgen blir nog totalt sett ganska bra ändå.

Här är några bilder från "klockan tolvfesten". :P

              

             

Winterdäck??

Oj, oj, fattar ingenting just nu. Varför handlar hälften av kommentarerna till förra inlägget om Winterdäck? :S Vem kom på det? Låter rätt kul, men ärligt talat så fattar jag inte. Kanske överansträngd hjärna? Har pluggat så himla mycket de senaste två dagarna så jag har i vart fall rätt att skylla på det. Men tentan verkade det som att jag klarade. :D Fira och party ikväll med andra ord!!

Stressigt

Festen blev lyckad, tills hyresvärden kom. Detaljer och bilder kommer senare, men absolut tidigast ikväll. Jobbar igen och rasten nu är inte särskilt lång. Allt börjar bli stressigt. Måste plugga, plugga och plugga den här veckan. Tentan känns så diffus nu. Vad ska jag kunna? Vet inte. :S

Underbar på fredag ska bli kul!! Längtar dit! Då är pluggandet slut dessutom så det ska firas lite extra. Fast under förutsättning att jag blir godkänd såklart.

Rickard, du hade inte alls velat följa med mig även om det varit någon annan än Winnerbäck. Du var inte direkt sugen på Markus i våras. Men Anna och jag hade det trevligt. Våran idol ju!! ;)


Dålig stil

En ny helg, men något vidare bra har den inte varit hittills. Blev ingen bio igår, vilket jag sett fram emot. Dessutom "strular" det lite med festen ikväll. Först sa Hanna att hon inte kunde ta med sing star. Ok, vi får klara oss utan. Det har man ju gjort förr. Sing star är inte problemet. Problemet är att vissa är så jävla ........ Vet inte vad jagt ska säga. Jag blir bara så trött på att försöka arrangera något och folk inte bryr sig. Detta gäller givetvis inte alla. Vissa är hur goa som helst.

Men det är tjatigt att ringa runt och bjuda folk som först säger att de tror de kommer och låter positiva, men sen ändrar sig och ska någon annanstans. När de då dessutom inte ens klarar av att ringa tillbaka själva och säga att de inte kommer blir i vart fall jag sur. Det är dålig stil. Jag är bara glad att mina kompisar inte gör så. För det är inte dem som krånglar och ställer till saker. Utan det är andra som gör det. Jag tänker inte nämna namn. Känner man sig träffad så får man göra det. Bättre att reda ut det face to face då. Just nu är jag bara så besviken på alla som betett sig så som jag nyss beskrev.

Tack för att jag har er andra! Ni är bäst!


Musik på p3

Sitter på jobbet idag också. Givetvis är det rast. Så jävlig är jag inte att jag "leker" på arbetstid. Äpplet jag äter är surt, liksom det var igår. Fattar inte varför man odlar sura äpplen. De är ju äckliga! Det tycker i alla fall jag. Har lyssnat på p3 star hela moronen här. Mycket bättre musik än på rix. Dessutom slipper man tråkreklamen. Gillar låten " Jag talar ut" med Mange Schmidt. Den stämmer så perfekt med alla plastikopererade dokusåpabrudar. Många utav dem är verkligen så korkade som han beskriver dem och lika uppmärksamhetskrävande. Med andra ord, störiga. Jag tål dem verkligen inte. Vet inte om jag har allergi eller fobi mot dem.

En annan låt som toppar favoritlistan just nu är Winnerbäcks nyaste låt, Om du lämnar mig nu. Så himla fin. Han har konsert i Halmstad den 31 oktober. Skulle vilja gå på den. Men vill inte gå själv, så om någon känner för att följa med så säg till!

På jobbet

Nu är jag på jobbet. Lunchrasten är inte slut riktigt än utan jag har cirka tre minuter kvar. :P Mycket att göra här men det är bättre än att sitta sysslolös. Då tjänar man ju inga pengar. ;) Men det känns ganska hopplöst när man tittar på högarna och inser att de är minst fem arbetsdagar att bara ta igen allt som den tidigare tjejen inte gjorde. Sen kommer det ju nytt hela tiden också. Men man ska inte klaga. Det är faktiskt ganska kul. =)

Present?

Seminariet idag var lite stelt. Ingen i gruppen hade särskilt mycket att säga. Skit samma. Snart dags för tenta, bara lite mer än en vecka kvar nu. Alltså dags att börja plugga ordentligt. Har några böcker som måste läsas ut också. Men det hinns nog med. Hoppas jag.

Måste snart åka in till stan och köpa någon liten present till tjeckerna. Vet inte alls vad jag ska hitta på. Suck! De kommer ikväll med så jag hinner inte vänta med det ens.

Perfekt parkering

Övningskörde med mamma innan idag. Det gick bra. Mest stolt är jag över min helt perfekta parkering. Bilen var verkligen så mitt i rutan den bara kunde vara, med raka hjul och allt. Framsteg på parkeringsfronten helt enkelt.

Tiden har bara gått fort idag. Har väl hunnit ungefär hälften utav allt jag tänkt hinna med. Har en timma till på mig ungefär. Sen måste jag hoppa i säng. Seminariun imorgon igen. Fast det var inte mycket att läsa och frågorna vi skulle fundera över var inte så jobbiga. Eller ja, de verkar inte vara särskilt svåra. Jag har inte gjort dem än. Hoppas bara att jag somnar ikväll utan att vrida mig hundra varv först. Helst vill jag ha en sömn utan att vakna en massa också. Är så jobbigt att inte få sova en hel natt.

Hanna verkar sprallig idag. ;)


Nytt jobb på Getinge steralisation

Idag började jag att jobba. Det var helt okej, nästan roligt emellanåt. Min uppgift är att skriva ut ritningar och listor och lägga dem i mappar som antingen ska ut till kunder eller till verkstaden. Just idag fick jag hjälp av en annan tjej, Lisa. Hon var snäll och förklarade allt för mig. Så nu känner jag mig hyffsat säker på det jag gör. Ska jobba på torsdag och fredag den här veckan också. Tyvärr, men det blir ingen kåren för mig på onsdag. =( Men saken är den att jag har redan en veckas arbete att ta igen så det är lika bra att jobba när det finns jobb. Kåren får bli en annan gång. Tror jag ska passa på när det ändå inte är någon orkester. Vet inte om Martin uppskattar att man inte kommer för att man ska förfesta. :P


Helgen var bra. I fredags var det överraskningsfest, alternativt 20-års fest för Anders. Det var trevligt. Inte så mycket folk, utan ganska lagom. Testade nintendo whii för första gången. Askul!!! Rickard fick träningsvärk av tennisen. ;) HAHAHA!! (Bilder finns nederst)


I lördags var det bara mysdag. Vi orkade inte göra någonting, utan bakade bara pizza och hyrde film. Såg "Se upp för dårarna". Mysig film och rolig emellanåt. Det dumma var bara att vi egentligen inte hade behövt hyra film, utan kunde sett " The Bourne identity" på teven istället. Den har vi tänkt se länge, men missade helt att den gick i lördags. Typiskt!


Igår var vi hos min mamma hela eftermiddagen. Mormor och morfar kom och fikade. Jag fick nyckel till deras hus för till helgen ska jag passa deras katt. Måste planera när jag ska cykla upp och mata Mirjam. Mormor och morfar ska till Berlin på weekendresa. På tal om weekendresa. Jag, Åsa, Frida och Hanna planerar att åka till Prag någon gång i höst. Hoppas verkligen att det blir av!



            
       

Tråkiga svenskar?

Tänkte börja det här inlägget med att svara på kommentarer till mitt förra inlägg.

Fia: Tack! :) Jodå, seminariet gick bra faktiskt. Vår lärare var nöjd och tyckte att vi klarat precis det som han ville att vi skulle klara, så det kändes bra.

Rickard: Visst ser mitt godis gott ut. ;) Men du får gärna ta lite spettekaka också. Finns mycket mer av den. Lurvas tar inte alls upp en massa plats i sängen! Du tar upp mer plats än honom. Men ni får gärna bråka om platsen, bara jag får täcket. ;)

Så, då var det avklarat. Sedan jag skrev senast har jag i princip varit i stan hela tiden. Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Först var jag på borggården och kollade på tjeckerna som hade konsert. Efter konserten gick vi lite i stan med dem och när de skulle ha konsert igen stack jag till trafikskolan och pluggade teori. Klarade första delprovet av fyra så är nöjd. Hann bara göra två prov och delprov två klarade jag inte idag. Tyvärr. Jag får inte boka det riktiga teoriprovet förrän jag klarat alla delprover, så tänker klara dem snabbt nu.

Trafikskolan stängde vid sex så då gick jag till stora torg och kollade på Nova Cantica när de framförde sin 50- och 60-talsshow. Jättebra var den! Så till alla som inte sett den, finns det fler chanser att se den så gör det. När showen var slut var det dags att äta köttbullar på restaurang Jarlen med tjeckerna. God mat och mysigt ställe. Jag har aldrig varit där inne tidigare.

När vi satt och åt fick vi reda på att tjeckernas buss inte skulle gå förrän vid elva istället för kvart i nio. Anledningen var att busschaufförerna var tvugna att sova ett visst antal timmar. Inte mycket att göra åt. Jag tänkte först sticka hem direkt, men hörde att tjeckerna skulle ordna "disco". Var givetvis tvungen att stanna kvar och se vad det var för något. Musiken var inget vidare, men det var ganska kul ändå den stund jag var där. Det blir verkligen vad man gör det till. Tjeckerna var smått galna och dansade till allt. Fast å andra sidan drack de en del ur sin mystiska flaska också. Det gjorde inte vi svenskar. Först var vi typiska, tråkiga svenskar som stod i ett hörn. Hallå liksom! Sen blev det fart på oss också. Kan tjeckerna så kan vi!

Tjecker

Gud vad jag är trött idag! Sov alldeles för lite inatt och hade svårt att somna. Dessutom vaknade jag en massa också. Tror det berodde på att det var så kallt. Dags att dra fram vintertäcket snart. Anledningen till att jag la mig så sent var att jag igår kväll vid elva kom på att jag skulle ha seminarium idag. Så det var bara att börja läsa och leta fram en text och en bild som jag skulle ta med för diskussion också.

Lite var det väl tjeckernas fel också. Vi väntade på dem på kulturskolan från 18.00 till ca 20.30 eftersom de kört vilse eller något. En massa dötid där som jag inte hade räknat med. Hade man vetat det hade man ju tagit med sig papperna och läst då. Så på tisdag när de ska hämtas igen efter att ha varit i Norge så tänker jag ta med allt möjligt att fördriva tiden med.

image24    image22    image25    image26
 
1. Vi fick present av tjeckerna. Alltid kul att få presenter så det uppskattades. :)
2. Spettekaka som jag fick av farmor och farfar igår. Mums, mums!! Men man undrar ju om det inte fanns någon mindre. ;)
3. Trött Emily.
4. Pigg Lurvas.

Tjecker och hej då Anna!

Kom nyss hem från Maxi efter att ha handlat mat med farfar. Det roliga är att det var han som hjälpte mig och inte tvärtom. Saken var den att jag behövde handla mat till ikväll och ville helst panta flaskor och burkar, samt lämna tillbaka tre backar med tomflaskor som pappa samlat på sig. Det går inte så bra att göra detta utan bil och eftersom min farfar ändå är ledig varje onsdag så passade det bra att be honom om hjälp.

Ikväll kommer det tjecker till Halmstad igen. Jag ska ha två stycken som ska sova hos mig en natt den här veckan och en natt nästa. Därför jag behövde köpa mat så att man kan bjuda dem på något. Här är ovanligt rent och fint hemma. Både pappa och Dennis insåg igår att det kanske var dags att hjälpa till och förbereda. Planering som vanligt. :P Deras hjälp hade varit bra att fått redan förra helgen så att inte jag hade hunnit stressa upp mig över att eventuellt behöva göra det som de skulle göra också.

Innan tjeckerna kommer ska jag bädda deras sängar, städa mitt rum och förbereda maten. Jag har fyra timmar på mig. Känns rätt lugnt. Fast å andra sidan är jag ganska duktig på att skjuta upp saker som ska göras. Så det lär väl bli stressigt sen i alla fall. Ska försöka börja snart.

Martina, hade jättegärna följt med till kåren ikväll om jag kunnat!! Men vi får försöka dra ihop något till nästa vecka. Jag har ingen föreläsning dagen efter då heller. :D

Lycka till i Spanien Anna! Hoppas att du får ett underbart år och att barnen är snälla mot dig! Jag ska försöka åka ner och hälsa på någon gång, men det blir antagligen efter jul. Jag får kanske ett jobb på fredag och i så fall har jag pengar till att åka.

På tal om jobbet. Kom på att jag inte skrivit något om det. I alla fall, det är ett kopieringsjobb på min pappas jobb. Tjänsten är halvtid och jag kan jobba lite när jag vill. Detta är jättebra med tanke på mina föreläsningar. Lönen skulle bli 100 kronor i timmen vilket jag tycker är jättebra om man jämföra med de 70 kr i timmen jag fick i somras. Jag hoppas verkligen att jag får det här jobbet!


Så här kommer jag att komma ihåg dig! Ha det underbart i Spanien!


                                                           

                                                            
                                                   



                                                   

Till Anna

Sorry Anna att jag glömde dina quornbullar. Men kom på en sak, hade inte du glömmt dem i onsdags så hade inte jag kunnat glömma dem idag. ;)  Eller hur?

Vänta med festen till nyår? Tyvärr, men så länge tror jag inte att vi vill vänta på att ha fest faktiskt. Då får det hellre bli två. Fast jag vill helst bli bortbjuden på nyår, så om någon känner sig manad är jag på. Dessutom är det kanske AnnaPannas tur att ha festen? Tycker jag låter som en bra idé. :) Eller vad säger du? Hahaha! Vet redan vad du kommer att svara. ;)

Blandat

Ännu en slö söndag. Men vad är den annars till för? Var hos mamma i eftermiddags och åt bland annat. Nyss dammsög jag övervåningen så egentligen borde jag väl börja läsa nu. Fast det lockar inte. Om en timma kommer Rickard hit och berättar om deras utekväll igår. Vi ska göra fruktsallad och planera de kommande helgerna. Mycket fest på gång kan jag säga. En planeras att hållas av oss. Men det är inget bestämmt ännu. Fast de som önskar att bli bjudna får gärna höra av sig. ;)

Kvällen hos Frida igår var trevlig. Det blev nyttig mat och singstar. Och en massa prata såklart. En perfekt tjejkväll med andra ord. Speciellt tacochipsen med "pålägg" var goda. Mina klädproblem löste sig också. Jag beslöt mig för att inte gå ut och att ta på mig lite mindre partyaktiga kläder. Fast jag var faktiskt lite velig fram och tillbaka igår ändå. Blev lite sugen på att hänga med Anna, Rickard och resten ut. Men tyckte det blev för krångligt ändå. Så det blev ingen utgång. Lika bra det.

Filmen "Down with love" som gick på tv i fredags var inget vidare bra. Den dög, men inte mer. Var tvungen att kommentera det. Ifall jag glömmer att jag sett den så kan ju någon påminna mig om vad jag tyckte om den. Sånt händer ibland, tyvärr.


Klädproblem

Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos Frida. Skiter i att gå ut. Det lockar inte längre. Ångrar jag mig så får jag väl ringa. Behöver läsa imorgon också och det vore bra om jag kunde vakna tidigt. Eller hyffsat tidigt i alla fall. Men nu är det beslutsångest över vad jag ska ha för kläder. Typiskt jäkla tjejproblem!! Sällan killar gnäller om samma sak. Vill ha min gula klänning men den känns för uppklädd. Speciellt eftersom jag inte ska ut. Skulle jag gått ut hade jag bara behövt bortförklara det. Men det går inte nu. Varför finns aldrig det helt perfekta plagget? Alltid har man ångest övet något. Får se om jag klarar av att klä ner klänningen. Annars vet jag inte vad jag ska ha på mig.

Helgen som kommer

Nu är det helg igen. Fast jag har långhelg. Är ledig både idag och på måndag. Men blir ändå tvungen att sticka till högskolebiblioteket på måndag och lämna en jäkla bok som någon jäkel reserverat. Det innebär att jag måste läsa ut den innan måndag. Det ingick inte i planeringen. Hade redan en annan bok som helst ska vara färdigläst till på tisdag. Jag har åtminstone inget krav på att återlämna den, däremot ska den diskuteras på föreläsningen. Kommer att bli en arbetsam helg i alla fall.

Idag ska jag ta itu med körkortsteorin. Hanna har tvingat mig och det är bara bra. Fortsätt med det!! Sen ska vi in till stan och leta present till Frida som fyllde år igår. Grattis i efterskott! Åsa sa att hon skulle leta upp oss på trafikskolan. Hoppas att hon hittar. :P Ikväll är det tänkt att jag och Rickard ska gå ut och äta. Var så länge sedan så det ska bli mysigt. Ska snart ringa honom så att han kan sticka till systemet. Vill ha en vinflaska till ikväll. Om vi hinner vill jag att vi ska vara hemma hos honom igen vid nio. Filmen "Down with love" börjar då och den vill jag se. Vet inte om den är bra, men det lät så.

Imorgon blir det middag hos Frida på kvällen och kanske kanske utgång. Men jag har inte bestämmt mig på den punkten än. Är verkligen inte sugen på B&B. Rena skitstället tycker jag. Man har ju aldrig kul där. Nu har dem dessutom höjt inträdet med tio spänn. Inte någon större höjning, men det är inte värt pengarna. Får se hur det blir. Ska tänka på det till imorgon. På eftermiddagen ska jag i vart fall övningsköra med pappa för första gången på hur länge som helst. Han verkar orolig för att jag ska köra nyaste bilen och inte skrothögen. Men det får han stå ut med. Skrothögen har körförbud. Sen ska jag eventuellt hjälpa Åsa med matten. Jag saknar lite att inte räkna själv. Även om man gnällde innan så var det faktiskt ganska kul ändå.

Söndagen får väl avsättas för mamma och läsning. Tråkigt!!!

Rysk choklad

Igår fick jag en rysk chokladkaka av mormor. Smakade den nyss och kan bara säga att vi ska vara glada att vi bor i Sverige och har marabou i varenda affär. Den ryska chokladen var nämligen ingen höjdare. Visst, den slank ner ändå, men å andra sidan gör det mesta i chokladväg det. Om jag någonsin skulle få för mig att flytta till Ryssland ska jag i alla fall skaffa en prenumeration på marabou mjölkchoklad. Annars hade jag inte överlevt där.

Städdag

Måste dammsuga snart. Vill inte. Så tråkigt. Fast jag har varit duktig nog att sätta igång en tvätt och packa upp min väska. Väskan brukar stå minst tre dagar innan det händer något. Också en sån där tråkig sak man inte brukar orka göra. Den ska ju ändå packas om några dagar igen. La in bilderna från kräftskivan på datorn nyss. Jag fattar inte riktigt vad jag höll på med i lördags kväll. Hälften av bilderna är på mig. Vissa har jag tagit själv dessutom, på mig själv. Vadå ego?

Humöret är bättre nu i alla fall. Jag är åtminstone inte tjurig längre. Vardagen bara känns tråkig och meningslös. Men hellre det än att man tjurar över den. Lika bra att inte bry sig mer än att man konstaterat att den inte är något vidare. Jag tror jag börjar bli uttråkad. Livet borde vara roligare.


image12


En av alla bilder på mig i hatt. =)


Sur

Fasen vad jag känner mig sur idag. Har egentligen varken anledning eller aning om varför, men snart går det väl ut över Rickard i alla fall. Så som det brukar göra. Det retar mig lite att vakna så sent som vi gjorde, dvs för ungefär en kvart sen när vi först ställde klockan på nio, men det borde inte vara anledning nog för mig att vilja sparka sönder en dörr. Aah, hoppas det går över snart. Pallar inte springa runt och tjura hela dagen.

Victors kräftskiva

Kräftskivan hos Victor igår var rolig. Vi kom perfekt till tipspromenaden och mötte alla på väg ut. Det första vi ser är Victors farbror eller något i den stilen i en fiskemössa med en gosedjursgris fastsydd ovanpå. Tanken är vad fan har han på sig. Senare fick vi förklaringen att det var mösstema på kräftskivan även om bara hälften hade fattat det. Efter ett tag fick jag låna Victors hatt och han tog en keps istället. Så nu kan alla se hur den kvinnliga Håkan Hellström ser ut. :P

Tipspromenaden var bland de kortaste jag gått, men frågorna var roliga. Inte bara en massa tråkiga om saker man inte kunde. Sen var det pilkastning på en darttavla men man fick inga poäng om man träffade mitten. Förklaringen till varför man inte fick poäng för mitten var att då skulle alla sikta på mitten. Hahaha, det är väl självklart? Jag blev nästbäst på pilkastning men vad hjälper det när vinnaren har ett poäng mer än mig? Aja, jag ville inte ha ett cd-fodral i vilket fall. :P Vi hade också en tävling som gick ut på att stapla ölburkar mot en vägg horisontellt. Inte lika kul som att kasta pil.

Kvällen i helhet var kul. Tack för vinflaskan som vi fick av Victors pappa! Tror det är andra gången jag får vin av hans pappa. Hahaha!! Men snällt är det, även om det kändes som vi fick ett vin de själva inte tyckte särskilt bra om. Synd bara att kvällen slutade som den gjorde, men men, det verkarde som att det löste sig i alla fall. En annan tråkig sak som vi fick reda på igår var att Rickards mormor fått en hjärtinfarkt. Det var allvarligt och ganska kritiskt men som tur var är att hon klarade sig. Just nu är hon kvar på Lunds sjukhus, men imorgon skulle hon flyttas till Halmstad. Vi får åka och hälsa på henne då. Det konstiga är att vi skulle åkt och hälsat på henne och hans morfar idag och så händer detta. Livet är rätt konstigt ändå.

Nu verkar i vart fall min dator fungera. Innan har det varit problem för den att hitta det trådlösa nätverket, men idag bestämmde den sig helt plötsligt för att fungera. Jag fattar mig inte på tekniska prylar, de lever sitt egna liv!

Karaoke, kräftskiva och laptop

Igår var det karaokekväll hos Fia. Alltid lika kul!! Tycker jag att hon borde ha oftare. Alla utom jag var helnyktra. Fast hade jag inte druckit de där två ciderna så hade jag varit skittrött hela kvällen. Det var jag ändå emellanåt. Men som sagt, det var kul ändå. Lånade "Sweet home Alabama" filmen av Fia. Det var så länge sedan jag såg den så kände mig tvungen att låna den så att jag kan titta på den någon dag.

Ikväll ska jag och Rickard till Victor på kräftskiva. Eller ja, vi ska inte äta, men vi tänkte komma dit och vara med och leka. :P Lika bra att slippa maten, kräftor är inte gott i vilket fall som helst. Men kräftskivor brukar vara kul. Verkade som att Victor skulle ut sen ikväll. Vet inte om vi följer med. Rickard verkar inte vilja. Men vi får se. Han kanske ångrar sig.

Fick min laptop igår. :D Gissa vem som lekt med den ett tag? Fast det krånglade med internet både igår och idag så är lite tjurig över det. Batteritiden är inte särskilt långvarig heller så jag undrar om jag inte laddade den ordentligt igår eller vad som är fel. Måste ju ha ett batteri som räcker längre än två timmar. Visst, man kan använda sladden, men det är inte alltid det finns strömuttag. Dessutom försvinner ju poängen med en bärbar dator i så fall.

RSS 2.0